ACUPUNCTUURCENTRUM VEENENDAAL & EDE

SCENAR

SCENAR (afkorting van Self-Controlled Energo Neuro-Adaptive Regulator) is een unieke vorm van electrotherapie die werd ontwikkeld voor het Russische ruimtevaart-programma, om verschillende ziekten en lichamelijke problemen te kunnen behandelen zonder dat er medische hulp beschikbaar is. SCENAR-apparatuur wordt daarom ook wel eens 'dokter in een doosje' genoemd.
Sinds de ontwikkeling van de eerste SCENAR apparaten eind jaren 70 is de techniek verder ontwikkeld en verfijnd.

SCENAR-THERAPIE

SCENAR technologie is een doorbraak in de non-invasieve gezondheidszorg. Therapeuten, artsen en wetenschappelijk onderzoek laat zien dat patiënten tot 70% sneller herstellen door een directe interactie met één van de voornaamste controlerende mechanismes in het menselijk lichaam: zenuwreacties.

Wetenschappelijk onderzoek laat zien dat door een juiste stimulans, het menselijke lichaam in staat is om zichzelf meer herstellende hulpbronnen toe te bedelen en hierdoor het herstel van chronische pijnen, ziektes en andere verwondingen te versnellen. Specifieke SCENAR-technologie en -behandelingsprotocollen zijn ontworpen om dit proces te bevorderen en om een sneller resultaat neer te zetten dan de meeste andere therapievormen.

MEER INFORMATIE OVER SCENAR-THERAPIE

Sinds kort is er een speciale SCENAR-website beschikbaar waarin de werking en de mogelijkheden van SCENAR-therapie uitvoerig wordt beschreven:

www.scenar-therapie.nl
Voor meer informatie
of voor een afspraak:
  
LEES MEER OVER:
DEEL DEZE PAGINA:

©2023 Acupunctuurcentrum Veenendaal & Ede - KvK 3027579 - Privacybeleid